Stickning, kärlek, livet och svåra sjukdomar

Stickning, kärlek, livet och svåra sjukdomar

tisdag 12 juni 2012

Startitis...

"Startitisen" har tagit över mitt sinne, och jag kämpar emot av all kraft. Det finns flera UFO:n som jag egentligen vill göra klart, men jag "ska bara" testa och starta ett projekt som jag funderat på och som har parkerat sig i mitt huvud och "bara" göra några varv för att se hur det blir.....

Det är många som sagt detta före mig, men jag tror inte jag hinner testa alla idéer och sticka allt jag vill under min livstid. Undrar om det är därför jag får så bråttom ibland? ;-)

Nu har det startat en ny KAL i Criminal Knits gruppen (Ravelry-länk) och där är jag med förstås. Det är en sjal med spetsstickning och pärlor.


Sedan började jag även med en till sjal, bara för att ha något enkelt att sticka på under fotbolls-EM. Det blir en sjal i Noro och Kauni. Jag hittade inspirationen hos Stickamera.se som i sin tur hänvisar till Omberg-Sarah (ursäkta om jag inte angivit källorna rätt).

Törs jag säga att det ligger 3 sjalar som behöver blockas också.......2 kommentarer:

  1. Börjar du sticka på flera projekt nu har du många att välja bland i höst :) Jag åker till Slöjdarnas på söndag. Ses vi?

    SvaraRadera
  2. Ja, jag ska försöka komma på söndag, vi får hoppas att det blir fint väder :-)

    SvaraRadera